Миниатюрното Renault Twingo очаква рестартиране – то ще се завърне на пазара

...
Миниатюрното Renault Twingo очаква рестартиране – то ще се завърне на пазара
Коментари Харесай

Renault представи стилен електрически автомобил за 20 000 евро СНИМКИ

Миниатюрното Renault Twingo очаква рестартиране – то ще се завърне на пазара през 2026 година във формат електромобил. Прототип на модела беше показан на представянето на новото електрическо поделение на Renault Ampere.
 Renault Twingo, ново Renault Twingo, електромобил Renault Twingo Хечбекът ще получи енергийно дейно задвижване Снимка: carscoops.com
Концептуалният автомобил е изработен в духа на първото Renault Twingo от 1992 г., съобщава Autocar. Той има същия контур с огромен ъгъл на предното стъкло и огромни полукръгли фарове (но с съвременна LED оптика). Въпреки това, електрическият автомобил Renault Twingo към момента е малко по-голям от предшественика си и е с пет порти.

Засега има малко детайлности за модела. Новото Renault Twingo ще бъде един от най-достъпните електрически коли на пазара. Той ще коства от към 20 000 евро, т.е. ще предизвика Citroen e-C3 .
 Renault Twingo, ново Renault Twingo, електромобил Renault Twingo Базовата версия на модела ще коства 20 000 евро Снимка: carscoops.com
Новата платформа AmpR Small от новото Renault 5 ще помогне за понижаване на цената на електрическия автомобил Renault Twingo. Той включва дейно задвижване с доста ниска (10 kWh на 100 км) консумация на сила. Това ще ви разреши да инсталирате по-компактна и евтина батерия. Хечбекът ще се създава в цех в Нове Место (Словения).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР